Тук ще се насладите на специално подбрани снимки и видеоклипове от Русе.  Кликнете на изображенията по-долу за да отворите галерията с картините използвани до сега в сайта и пред вас ще се разкрият красиви гледки от града на Дунавския бряг.  Така ще можете бързо да ги прелисите или пуснете в удобно слайдшоу. Лесно да ги изпратите на приятел, свалите на компютъра си или да ги споделите във Facebook.Тази галерия постоянно ще нараства и ако искате да помогнете за това споделяите връзки към други картинки за град Русе в коментарите. Те също ще бъдат включени във фото колекцията, а още по-добре ако добавите нова статия за обект в града. Това не е всичко, красивите гледки продължават и с видеоколекция за Виената на Балканите.

Вижте най-голямата колекция от информационни туристически видеоклипове за Русе.

Плейлистата под тези редове се състои от 9 прекрасни видеоклипа за историята и живота в град Русе. Ако искате да ги разгледате по-бързо просто превъртате към края и когато свърши текущия клип автоматично започва следващия и така до края.  Разгледайте ги, интересни са.

Помогнете за разрастването на колекцията, като ни изпратите други картини или видеоклипове в коментарите. Благодарим на всички, които са споделили впечатления в социалните мрежи.

P.S. Запишете се да получавате най-новото в нашия имейл бюлетин и като бонус ще получите безплатно последния ъпдейт на книгата “Копирайтинг за Уеб”.