Алкохолна лирика – стихосбирка за алкохола!

AlkoholАлкохолна лирика e малка книжка с картинки посветена на алкохола !

Ако искате да прочетете нещо забавно и напълно различно това е вашето четиво. Книгата „Алкохолна лирика“ е уникална колекция със стихове събирани през годините и посветени на алкохолните питиета.  С тях лесно може да разведрите обстановката на всяка маса или под нея 🙂

В книжката  ще намерите произведения както от световно признати майстори на перото,  като Омар Хаям, Руси Русев, така и от неизвестни автори пишещи за ракията, бирата, мастиката и всичките ни любими питиета.

Внимание: Книжката е предназначена за всички хора, който обичат да се забавляват. Прекалената и употреба е опасна за вашето здраве!

На масата се решават много интересни неща и затова хората обичат да се събират на по чаша. Лошото е, че на другия ден обикновено не се помни нищо от казаното. Затова авторите на тази алкохолна стихосбирка, някои от които са поели ударни дози „лирика“ са успели да съберат много интересни стихове на едно място с цел да оставят още нещо след себе си освен празния амбалаж и бирените капачки. Когато влиза алкохола, излизат чудни неща!

Изтеглете стихосбирката алкохолна лирика от тук и се забавлявайте. 

Проекта е отворен и може да се допълва с нови произведения. Всеки желаещ може да се присъедини като автор след като изпрати по имейл или публикува в коментарите произведение за алкохола . Вместо благодарности може просто да ни кажете НАЗДРАВЕ по-долу!

P.S. Като бонус може да получите напълно безплатно и книгата „Копирайтинг за Уеб“ ако се абонирате за нашия имейл бюлетин. Накрая помнете, че алкохолът и висшето образование не прощават никому!