Копирайтинг за Уеб – книга за фрийлансъри

Копирайтинг за Уеб

+ КОПИРАЙТИНГ ЗА УЕБ – това е малка книжка с големи тайни за успешен копирайтинг – Цитат от списание .NET.

Освен, че е публикувана в списание .NET,  „Копирайтинг за Уеб“ е включена в конспекта за докторанти по маркетинг на УНСС.  Макар, че книгата е само 68 страници, но е писана доста дълго време и всеки ред в нея е от практическа работа в Българското Интернет пространство. До ден днешен си остава единствената книга за копирайтинг,  написана на Български език,  предназначена за маркетинг специалисти и блогъри.

Копирайтинг за Уеб представлява безплатен електронен наръчник от който ще научите:

  • Тайните на SEO копирайтинг?
  • Как да пишете магнетични заглавия и запомнящи се Интернет реклами, имейли, статии и постинги?
  • Как се образуват цените при писане?
  • Каква е успешната структура на Уеб съдържанието, дизайн, шрифт и оформление на рекламното послание?
  • Как да създадете продаващ текст и да печелите от това?
  • Ще намерите много трикове, онлайн инструменти и примери от най-добрите практики в Българското Уеб пространство.

Идеята за написването на тази книга възникна успоредно със създаването на сайта Postvai.com през 2010 година. POSTVAI.COM е социална медия за уеб съдържание, предоставяща безплатни книги за психологията на българските Интернет потребители, полезни ресурси и съвети за фрийланс копирайтъри.

Може да намерите книгата „Копирайтинг за Уеб“ в няколко варианта:

  1. Безплатен електронен вариант ще получите,  като се запишете за нашия имейл бюлетин на черната форма в дясната колона на сайта или под тази статия.  Необходимо е просто да попълните имейла си и след това да го потвърдите от пощенската си кутия. Там ще видите връзка за сваляне на последния ъпдейт на книгата тъй като тя непрекъснато се обновява с най-новото в бранша.
  2. Може да закупите малък джобен наръчник на хартиен носител с цветни страници, удобен за четене по време на движение в рейс или влак;
  3. А за традиционалистите нормална хартиена книга в стандартна големина с черно бели страници.

Много хора в Българското Интернет пространство си мислят, че копирайтинг – това е дребна услуга, извършвана предимно от студенти по превод на готов текст от български на английски език или корекция на правопис например. А то не е така, копирайтинга е нещо много повече. Прочетете я и се научете как да създавате речи за всякакви поводи в уеб пространството.

За да се разбере това е необходимо да се информират потребителите чрез безплатни малки книжки на разбираем език, които да запалят искрата на копирайта у тях. Сърце подир сърце върви и запалва тоя, който сам гори.  Вижте какво казват някои известни български блогъри и специалисти за книгата Копирайтинг за Уеб.

P.S. Не забравяйте да вземете най-новия ъпдейт на “Копирайтинг за Уеб”, като се запишете за нашия имейл бюлетин от формата в дясно или под статията.