Registyr
Postvai.COM e социална медия за уеб съдържание, безплатни книги за психологията на българските Интернет потребители, полезни ресурси за Интернет маркетинг, съвети за копирайтъри и фрийлансъри. Администрацията на сайта съхранява голям регистър на хората, които се занимават с фрийланс копирайтинг. Днес регистърът не е публично показан поради възможни злоупотреби на недоброжелателни лица,  но все пак рекламодателите ще могат да ви открият чрез Postvai.COM.

Основната същност на този уеб сайт е да бъде общество за взаимопомощ на копирайтъри, блогъри и на всички фрийлансъри предлагащи рекламни услуги в Българското Интернет пространство.  Поради тази причина всеки може да се присъедини към нашия регистър и да получи блог в сайта,  ако  желае да пише по някоя от следните теми:

  • Интернет маркетинг и реклама;
  • Копирайтинг и фрийланс;
  • Полезни ресурси и инструменти за Уеб;
  • Електронни книги на Български език;
  • Психология на Българските Интернет потребители.

Ако желаете да се присъедините към регистъра изпратете имейл на  администраторa на сайта  naidobra@abv.bg . Изпратете желаното име за вашия блог с кратки данни за вас: образование, интереси и избройте някои любими теми по които ще пишете.

Преди да получите собствен блог в сайта, първите ви няколко статии ще бъдат проверявани и публикувани след одобрение от администратор,  докато се сдобиете с неговото доверие.   Така текстовете ще станат по-интересни и полезни за читателите.

Шансът да успеем заедно е много по-голям.

P.S. Запишете се да получавате най-новото в нашия имейл бюлетин на формата в дясно и като бонус ще получите безплатно последния ъпдейт на книгата “Копирайтинг за Уеб” с актуални инструменти и трикове от бранша.