Postvai.com e социална медия за копирайтинг с постоянно нарастваща, изцяло Българска аудитория. В момента предлагаме свръх намалени цени на реклама спрямо гарантираните 6000 импресии на месец.

Сайтът предоставя възможност за умна Интернет реклама под формата на таргетирани връзки, Vip статии, линкове и брандинг в следните рекламните позиции:
reklamna pozicia

РЕКЛАМНА ПОЗИЦИЯ 1. Подходяща за имиджова реклама достигаща до многобройна аудитория. Представлява препоръчана текстова статия в Index (началната страница) на сайта.  Цена на една такава връзка към вашия сайт е 50 лева на месец, но предимството на такъв текст е, че той остава за вечни времена в сайта и след като изтече рекламния период.  При желание може да ни предоставите Ваше изображение с размер над 700 пиксела широчина.

РЕКЛАМНА ПОЗИЦИЯ 2. Вижда се на всички страници и е подходяща за малък банер. Цена 40 лева на месец.

РЕКЛАМНА ПОЗИЦИЯ 3. Представлява рекламно ревю с линкове към вашия сайт, което стой препоръчано в първата страница на сайта. Това е най-ефективната реклама защото 50 % от посетителите прочели подобно ревю си купуват продукта. Цена 30 лева месечно. Текста на ревюто остава в сайта за много по-дълъг, неограничен период от време.

РЕКЛАМНИ ПОЗИЦИИ 4 и 5 са в страничната лента на сайта и са с практически неограничени възможности. Виждат се от всички страници на сайта и достигат до максимален брой посетители. Подходяща за банери 250х250  пиксела. Цена 30 лева на месец.

VIP ЛИНК в навигационното меню с цена 30 лева на месец достигащ до редовната директория подходящ за таргетиран трафик.

БРАНДИНГ само за 80 лева месечно.
При поръчка за повече месеци цените намалят за всеки следващ месец с 50 %.

Освен това може да Ви предложим и рекламни пакети в още няколко сайта на невероятна цена – просто се обадете.

Вземете рекламна оферта с ценоразпис на нашите услуги или се обадете на М-TEL: 0887 745531