Нов различен курс „SEO-оптимизация на сайтове за търсещи машини“

Какво е по-различното на новия курс за оптимизация на сайтове?

  1. Първата новост е, че той се организира от Центъра за професионално обучение на Военна академия „Г. С. Раковски“, която е държавна образователна институция. Документите издавани от нея отговарят на държавните образователни изисквания и са признати от всички страни членки на НАТО и ЕС.
  2. Втората новост е, че това е първият курс по SEO в който обучението може да ви излезе почти без пари, като си вземете „Ваучери за заети лица” от Агенцията по заетостта. Програмата е финансирана от Европейския социален фонд на ЕС чрез Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020. Повече за ваучерите може да видите от тук. Ако решите да се възползвате от това просто изтеглете заявлението посочено най-долу на страницата, попълнете го и отидете в най-близкото бюро по труда, като посочите Военна академия „Г. С. Раковски“ като доставчик на обучение.
  3. Третата новост е, че курсът е практически насочен към спецификата на българското Интернет пространство с оглед на използването на онлайн технологиите за Интернет реклама, маркетинг, манипулация на обществото и пропаганда за нуждите на националната сигурност. В рамките на курса начинаещите ще получат собствен уебсайт и ще се научат да го популяризират използвайки само безплатни инструменти.

Колко струва новият курс за SEO оптимизация на сайтове за търсещи машини?

Поредната новост е, че цената на свободно записване от 250 лева с ДДС за 45 учебни часа също няма аналог в съответния бранш! За заети лица, на трудов договор в частни организации с ваучер цената е само 125 лева с ДДС!

seo - оптимизация на сайтове за търсещи машини

Записалите се до 16.09.2019 г. ще получат подарък новата книга „SEO-оптимизация на сайтове за търсещи машини“ с автор Петко Димов.

Какво е съдържанието на курс „SEO – оптимизация на сайтове за търсещи машини“ ?

Курсът е част от стартираща поредица за дигитални умения във Военна академия, които ще се проведат през октомври месец. Курсовете са практически насочени,  базирани  на най-съвременните тенденции и се провеждат от  редица гост преподаватели – професионалисти в областта. Програмата може да видите в сайта на Военна академия.

След завършване на курса се получава Сертификат, издаден от Военна академия „Г. С. Раковски“, който е много уважаван в страните членки на НАТО. Освен това получавате възможност за издаване на удостоверение и валидиране на професионални знания и умения  по съответната професия пред „Национална агенция за професионално образование и обучение“.

.