Запишете се на курс за оптимизация на социални мрежи за Българското Интернет пространство!!

Центърът за професионално обучение към Военна академия „Г. С. Раковски“ гр. София стартира много интересен курс за работа със социални мрежи. Интересното в курса е, че е практически насочен с оглед на последните новости в областта на социалните технологии и спецификата по използването им в Българското Интернет пространство, като инструмент на пропагандата и манипулацията на нашето общество.

Курсът се организира по програма „Ваучери за заети лица“ част от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 финансирана от Европейския социален фонд на ЕС. Благодарение на това цената на курса е без аналог в бранша, защото може да получите ваучери от Агенцията по заетостта и курсът да ви излезе само 125 лева за 45 учебни часа.

Цена на курс „Оптимизация на социални мрежи“?

Стандартната цена при свободно записване е само 250 лева с ДДС, като тези които успеят да го направят до 16.09.2019 г. ще получат подарък книгата „SEO- оптимизация на сайтове за търсещи машини“ с подзаглавие „Как да управляваме информацията в социалните медии на Българското Интернет пространство?“

Място и време за провеждане на курса за работа със социални мрежи?

Курсът е част от поредица дигитални компетенции провеждани във Военна академия „Г. С. Раковски“, с продължителност 45 учебни часа във време удобно за сформираната група:

  • от   07.10 до 11.10.2019 г. през седмицата
  • или Съботно-Неделна форма в дните 13.10, 19.10, 20.10, 26.10 и 27.10.2019 г.

Районът се намира на бул. Евлоги и Христо Георгиеви 82, в самото сърце на Столицата в близост до метро станция „Софийски университет“ и спирка „Военна академия“ на автобус 213, 72 от градския транспорт в близост до Орлов мост .

Съдържание на курс „Оптимизация на социални мрежи“?

В рамките на курса обучаемите ще създадат собствен блог сайт и професионално изработени профили в социалните мрежи. ще научат начините за анализ на информацията в социалните мрежи и как да оптимизират тяхното съдържание. Курсът е с продължителност 45 учебни часа и е част от поредица курсове за дигитални умения във Военна академия. Формират се умения за работа със социални мрежи и оптимизация на уебсайтове с цел реклама и пропаганда в българското Интернет пространство.

След успешното завършване на курса, курсистите ще придобият:

  1. Сертификат, издаден от Военна академия „Г. С. Раковски“, много уважаван от страните членки на НАТО.
  2. Възможност за издаване на удостоверение и валидиране на професионални знания и умения по професия „Организатор на Интернет приложения“ на „Национална агенция за професионално образование и обучение“.

Записване за курсовете

Записването се извършва по електронен път от страницата на събитието в сайта на Военна академия, също като изпратите имейл на  rndcptc@gmail.com или се обадите на телефон 0887 930 559  Петко Димов.