5 основни стъпки за оптимизация на Уебсайт

5 стъпки за оптимизацияРешихме да споделим пет стъпки за сео оптимизация на вашия сайт, които може да направите още днес. Основната цел на занятието е да получите трафик от търсачките като Google, Yahoo, Bing и всички останали. Разбира се, ние ще съсредоточим вниманието ви към най-известната търсеща машина, а именно Google.

1.Покажете на търсачката, че сте реален човек (фирма), която има интерес да помогне на възможно най-голям кръг от хора. За да стане това бъдете активни в най-големите социални мрежи Facebook, Twitter и естествено Google+.

2.За да се появи даден сайт в класирането на Google по-известно като SERP, са нужни връзки към вашите страници. Препратките трябва да дойдат от сайтове със сходно на вашето съдържание. Не е достатъчно да сложите линк във форумен подпис или пък да пуснете статия в някоя директория.

3.Винаги ще важи максимата „Съдържанието е краля”, защото именно то помага на потребителите да намерят решение на някакъв важен проблем. Пишете статии за хората, а не за търсачките.

4.Ако сте се насочили към Google използвайте инструментите им. Световната машина за търсене на информация ви предлага вграждане на безплатни карти, възможност за платена реклама (Adwords), проследяване на трендове и участието ви във вътрешната социална мрежа Google Plus, която нашумя в последните години.

5.Разнообразявайте линковете и не използвайте едни и вкарвайте ключовите думи в крилати фрази. Това е трик благодарение, на който търсачката ще отхвърли възможността за спам.

 

В обобщение на статията:

Ако тези съвети за сео оптимизация са сложни за вас, ви препоръчваме да се насочите към фирма за оптимизация на сайтове, каквато е нашата. Изградили сме си добро име в популяризиране на различни видове проекти, така че чувствайте се напълно спокойни да ни наемете срещу една наистина приемлива цена.

Както се казва ”целта оправдава средствата” и всеки истински бизнесмен разбира това послание. Ние вие желаем успехи във вашите ниши и сме готови да допринесем за него.

От сео оптимизация на вашия сайт