Рекламен постинг – има ли такова животно?

рекламен постингПостинга е интересна материя, която не е като другото писане. За да направиш един посещаван постинг са необходими не само желание, а и умения.
Първо трябва да намериш подходящи материали и да събереш необходимата информация. Именно затова е предназначен https://postvai.com/. Идеи за статии може да намерите, като разглеждате подобни на вашия блог. След като имате вече идея, намирате други подобни статии или постове и набелязвате интересни мисли, идеи, снимки и факти. При цитати и числа винаги се позовавайте на достоверни източници.
Създаватe подходящо заглавие. То трябва да е атрактивно за да привлича посетителите и същевременно информативно. Да бъде кратко и да включва информация от рода на „Как да (се) еди какво си” или „Топ 10 на еди какво си”.
Писане на съдържанието. Тук проличават вашите писателски умения. Всяка статия трябва да има цел и смисъл. Да бъде полезна на читателя. Затова след като вече е влезнал привлечен от заглавието той първо „сканира” текста за важна информация. Подчертайте или болтвайте важните опорни точки в статията си. Използвайте различни цветове и голям шрифт да може лесно да се чете. Имайте в предвид, че интернет читателите не обичат дълги текстове, използвайте номерирани списъци.
Използвай качествено и уникално съдържание и постоянно захранвай читателите си с още и още нови постове. Бъди на гребена на вълната, чрез нови мании и горещи теми. Нека блога ти бъде жив. Бъди забавен, жесток или спорен. Пиши статии, много статии, покани и други да ти публикуват съдържание.
Бъди винаги полезен във форуми и в дискусии. Слагай бутон за добавяне към нашия сайт.
Подберете подходящо изображение, което да подобрява изгледа. Ако използвате хоризонтални изображения ги сложете под заглавието, за да не прекъсвате текста, желателно е да са 468 пиксела колкото един банер. Хоризонталните изображения читателите очакват да видят в дясно на текста. Използвай ключови думи и тагове в картинките и заглавията.
Пишете с желание и винаги бъдете себе си. Имайте търпение и един ден вашият блог ще стане популярен.
Успех