Научен анализ на женския вид!

Научен анализ на женския вид
По случай празника на жените Ви предлагаме кратък научен анализ за подобряване на взаимоотношенията и потребителското изживяване 😉

ЕЛЕМЕНТ:  Човек от женски пол – социално животно.

ХИМИЧЕСКИ ЗНАК: WO

ОТКРИВАТЕЛ: Адам

АТОМНО ТЕГЛО: Приема се за 65 килограма, но е известно, че варира от 50 до 80 килограма с изключение на някой мутации достигащи до 200 килограма!

НАЛИЧНОСТ : Изобилни количества във всички населени места, обичат социалните места.

УТВЪРДЕНА ФОРМУЛА : 90:60:90

ОСОБЕНОСТИ : Голямо декоративно предназначение, особено като допълнение в спортен автомобил. Най-големият известен разточител на средства. Може да осигури прекрасна почивка и отдих или да бъде продължителна причина за социално пропадане и неприятности.

ФИЗИЧНИ СВОЙСТВА : Състои се от повърхности, често покрити с различни оцветители.

Кипва или замръзва без видима причина. Разтапя се, ако е приложено към нея подходящо отношение. Вгорчава се при неправилна употреба. Намира се в разнообразни състояния, вариращи от обикновена руда до непокътнат метал. Диамагнетик, но се привлича от банкови средства.

Може винаги да упражнява емоционален натиск в необходимата точка. И без анализ се вижда, че  естественото състояние формата на вида варира за да съответства на представите за идеалния екземпляр. Но подобни трансформации могат да бъдат открити само от опитно око.

В някои случаи започва натрупване на тегло и придобиване на вид от погълната баскетболна топка, с последващото произвеждане на копия, като от копирна машина.

ХИМИЧНИ СВОЙСТВА: Проявява голям афинитет към злато, сребро, платина и диаманти.

Способна е да усвоява значителни количества от скъпи субстанции. Може да експлодира спонтанно ако се намира в компанията на мъж.

Неразтворима в течности, но увеличава активността си при насищане с алкохол.

Характеристиките се подобряват значително ако образецът е поставен на тъмно.

ОПИТНИ ДАННИ: Обикновено порозовява ако бъде изненадана в естествено състояние.

Позеленява ако се намира около по-добър от нея екземпляр.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ : Много опасни, освен ако не са в опитни ръце. Необходимо е да се използват с огромно внимание и търпение ако експериментът отива към успешен край.

Незаконно е да притежавате повече от един постоянен екземпляр, но известно разнообразяване е позволено.

Преди да се разделите с постоянния си екземпляр потърсете подходящ съвет, защото

ЕКЗЕМПЛЯРЪТ Е СПОСОБЕН ДА ИЗТОЧВА КРЪВТА ОТ ВЕНИТЕ ВИ НЕОПРЕДЕЛЕНО ДЪЛГО.