Услуги предлагащи линк билдинг и печелене на линкове

SEO оптимизация за търсачкиОнсайт SEO оптимизацията е само едната половина на една SEO кампания. Линк билдингът е една непрестанна кампания, която разработва качествени, еднопосочни линкове, които сочат към вашия сайт, а също така включва и изграждането на много добро съдържание и блог постове, които ще получат линк и с течение на времето ще се споделят естествено в социалните мрежи. Линковете са хляба и маслото на SEO оптимизацията. Като white hat линк билдинг компания, ExtremeSEO се гордее с това, че предлага пълен пакет white hat линк билдинг услуги за своите клиенти. Нашият white hat линк билдинг процес ще помогне на вашия сайт в разработването на разнообразно линк портфолио, ще повиши онлайн присъствието на марката, ще установи фактора доверие в търсачките, ще привлече таргетирания трафик към вашия сайт и още много!

White Hat линк билдинг услуги и услуги за печелене на линкове ЗА:

 • Уеб сайтове, които вече са оптимизирали своя сайт и решават да предприемат следващата стъпка в SEO оптимизация.
 • Собственици на компании, които сами са правили своя оптимизация и търсят насоки от професионална white hat линк билдинг компания.
 • Компании които искат/имат нужда от аутсорсване на техните линк билдинг дейности чрез white hat линк билдинг агенция.
 • Бизнеси, които са “надраснали” управлението на тяхната собствена SEO оптимизация.

Подходът на ExtremeSEO касаещ пълният пакет услуги на White Hat линк билдинг:

Когато става въпрос за линк билдинг, ExtremeSEO има стриктен white hat подход. Ние не вярваме в идеята да се опитва да се “преметнат” търсачките като се опитвате да бутате напред вашия сайт чрез спам и линкове с ниско качество. Ние ще отделим необходимото време , за да проучим и разберем вашата индустрия, за да открием най-доброто място за разработване на линк.

Ние сме разработили персонализирана и изчистена SEO линк билдинг стратегия, която включва:

 • Online Publicity (Онлайн публикации): Писане и онлайн разпространение на стойностни прес рилиийз съобщения.
 • Local Search Profiles (Търсене на профили на местно ниво): Създаване на списъци с компании, които се намират на върха на директориите в местните търсачки.
 • Blog Commenting (Коментиране в блогове): Добре изпипани коментари в блогове на съответната индустрия.
 • Video Marketing (Видео маркетинг): Събмит на видео материали до топ видео портали.
 • Industry Associations and Industry Websites (Асоциации и уебсайтове на индустрията): Ние ще установим кои са уебсайтовете с висок рейтинг във вашата индустриална ниша, за да събмитваме към тях.
 • Infographics (Инфографики): Ние можем да помогнем в разработването на инфографики за нашите клиенти, които са по-напреднали в линк билдинга.
 • Other Link Bait SEO Campaigns (Други кампании по SEO оптимизация на сайт, свързани с изграждане на линкове): Ако е необходимо, ние можем да предприемем по-напредничав подход за линк билдинг.
 • Content Marketing Services (Услуги за създаване на маркетингово съдържание): Ние можем да помогнем в писането на блог постове, уайт пъйпърс и други видове съдържание, което има значение за вашата аудитория.
 • Social Media Marketing Management (Управление на маркетинга на социалните медии): Ние можем да помогнем в промотиране на съдържанието и блог постовете, които пишем за вас, което ще помогне за увеличаване на социалните споделяния и посетителите от социални сайтове като: LinkedIN, Twitter, Facebook and Google+. Това също помага на оптимизацията на сайт.
 • Dedicated SEO Specialist (Отдаден SEО специалист) – Когато вие станете клиент на нашата компания и получавате пълен пакет линк билдинг услуги, вие ще получите и един отдаден SEO специалист. Вашият отдаден SEO специалист ще бъде този, който всъщност ще върши цялата работа, касаеща текущата линк билдинг програма. Всеки пълноправен SEO клиент ще работи също така и с президента и основателя на нашата компания, Ник Стамолис.

Monthly Ongoing SEO Reporting (Текущи месечни SEO доклади) – Ние ще следим растежа на посетителите и на конверсията на вашия уебсайт, които са генерирани от нашите SEO усилия, преглеждайки анализите на вашия уебсайт. Вие ще имате насрочени срещи веднъж месечно с един от нашите професионални експерти по SEO оптимизация, с когото да прегледате месечните линк билдинг дейности, да разгледате докладите и да обсъдите някакви допълнителни SEO препоръки, които може да са нужни за вашия уебсайт.

White Hat подход към линк билдинга – ExtremeSEO е изцяло white hat  компания за SEO оптимизация. Ние стриктно спазваме препоръките на Google Webmaster и Brng Webmaster. Също така за всеки клиент, ползващ пълен пакет SEO услуги, ние използваме много стриктни white hat линк билдинг практики, както е посочено според Google.

Author: Петко Димов

Bibliography:
1. Димов, П. (2011). Копирайтинг за Уеб ISBN 978-954-2952-17-6.