Защо жените са по-слабия пол?

Мъжете и женитеГледната точка на един мъж в отговор на жената от предишната статия.

Мъжете са по-силни от  жените  въпреки, че жените могат да носят около 7 кг.  топка месо в утробата им за цели 9 непрекъснати месеца!

На  мъжете  винаги се налага да вдигнат капака на тоалетната чиния. Най-малкото, което можете да направите, е да вдигнете проклетата седалка, когато сте готови. Но вие не искате.

 Жените са обсебени от това,  от което са обсебени и техните приятелки . Сложете две или повече жени и те започват да сравняват  всичко … мъжете им, дрехите им, техните работни места. Сложете двама или повече мъже в една стая заедно и те ще сменят изгоряла крушка или ще поправят електро уред . Това е работа в екип.

Жените имат омраза към всичко. Те мразят косата си, затова я боядисват. Те мразят дрехите си, за да си купят нови. Те мразят начина, по който изглеждат, и се подлагат  на луди диети с грейпфрут и ябълков сок. Мъжете не мразят. Те  или  убиват  или игнорират. Те  нямат  време за губене да мразят  нещо.

Казват, че повече  мъже умират в автомобилни катастрофи, отколкото жени.  Обаче, май  е обратно – преди, когато на жените не е било позволено да шофират,  мъжете не са  имали толкова катастрофи. Поставете жена зад волана и веднага ще трябва да се създадем офис в Министерството на транспорта – за да следим за всички инциденти.

Това беше преди изобретяването на мобилния телефон. Сега,  жените могат да говорят по телефона,  докато карат  и е сигурно, че смъртността при мъжете се е повишила. Без съмнение!

 Жените могат да говорят за техните проблеми по-лесно, отколкото мъжете. Това е, защото в повечето от проблемите на мъжете е въвлечена жена. Опитвали ли сте някога да говорите за един проблем с жена?

Тя може да започне разговор за определен проблем, но в един миг,  се превръща в разговор за нея. А мъжете какво да правят,  трябва или да ги убиват или да ги игнорират. И тъй като убийството е незаконно във всички държави , остава само една възможност, да се игнорират.

Статистиката в Министерството на образованието показва, че жените са по-склонни да завършат и да получат бакалавърска степен. Е, разбира се!   Знаете ли защо? Защото, докато жените не работят и са в училище .. някой трябва да работи!  Сметките не се плащат сами!  Така че мъжете трябва да запретнат ръкави и да копаят,за да платят, докато жените просто си седите на топло, за да получите по-високо образование.

 Проучване на повече от 14,000 души,  показва, че жените избират далеч по-здравословни храни, отколкото мъжете.  Това сигурно е шега, защото… много от жените са огромни!  Жените са убедени, че яденето на плодове и зеленчуци, е много полезно за тях, докато мъжете им ядат замразена пица. Видели ли сте ли сте цените на  плодовете и зеленчуците напоследък?  Те са скъпи!  Жените хвърлят пари, все едно това е безплатно.  Повечето мъже се нуждаят от месо. И, тъй като мъжете са разорени след като жените им купуват тези скъпи зеленчуци и плодове ,  могат да си позволят само замразена пица,  с месо върху нея!!

Все пак 85% от столетниците са жени. Е, да. Мъжете умират или от работа  или са убити от техните съпруги  след скандал за тоя проклет капак на тоалетната чиния.

Сигурно ще намеря и още доказателства, че мъжете са силния пол, но ще ме засипете с критика.  Спри, запази си гневния имейл. Аз ще го убия или ще го игнорирам.

P.S.  Това  всичко е написано на шега и не е било създадено за да обидя някого. След толкова писане ми е време  да отида да изпуша една цигара тайно от шефката ми. Дръжте я заета, докато отида да повдигна  тоалетната чиния  в нейната тоалетна!