Топ 10 безплатни книги за Интернет маркетинг на български език

безплатни книги

Най-добрите бизнес книги за Интернет маркетинг, които задължително трябва да прочетете през 2015 г.

ЧНГ на читателите в Postvai.COM.  Пожелаваме  ви да откриете много нови неща в сайта през Новата година и нека тези новости ви донесат благоденствие, щастие и радост в живота. Знаете, че всички абонирани в нашия бюлетин получават безплатен достъп до каталога с електронни книги за Интернет маркетинг и оптимизация на сайтове.

В нашия сайт може да изтеглите няколко напълно безплатни книги със съвети как да си направите сайт, като SEO книга за оптимизация на български сайтове или Копирайтинг за Уеб, но освен тях ще намерите и още много практични съвети за онлайн маркетинг.

В тази статия ще ви направим един скромен подарък от няколко нови безплатни книги, най-търсените и четени през годината книги предназначени за  Интернет предприемачи, копирайтъри и маркетинг специалисти.

 1. Нека да започнем с безспорния хит в книжарниците – Едноминутният мениджър от Д-р Кенет Бланчард и Д-р Спенсър Джонсън, който може да изтеглите о тук напълно безплатно и при това на български език.
 2. Другата търсена книга е Кой ми взе сиренцето?! от Спенсър Джонсън.
 3. Повратна Точка от Малкъм Гладуел
 4. Книга на чудесата от  Foundation for Inner Peace.
 5. Школа за оптимисти от Димитър Божанов.
 6. Почетете и малко Арабски търговски истории.
 7. Успех в 10 стъпки от Майкъл Делоухи – Как да правите бизнес от дома
 8. 11 стъпки за успех в директния маркетинг – Съвети за директен маркетинг за българи и как да пишете имейли от Медияпост Хит Мейл.
 9. Електронно практическо ръководство по управление на бази данни
 10. Копирайтинг за Уеб. Наръчник с трикове за създаване на качествено Интернет съдържание.

Безспорно това са книги, които задължително трябва да прочетете, но освен тях ще ви препоръчаме и още няколко много интересни книги, които може да си купите от книжарниците.

Препоръчителна литература – очаквайте скоро и в нашия каталог.

 • „Директен и дигитален маркетинг на здравия разум“ от  Дрейтън Бърд – бащата на директния маркетинг.
 • „Невропродажби: Успешните продажби като наука.“  В нея авторката Саймън Хезълдейн  предлага нов прийом на продажба, въз основа разбирането на биологичните и физиологични механизми, каращи хората да купуват.
 • „Побутване“ от Ричард Х. Талер и Кас Р. Сънстейн е изследване на психологията и поведението на потребителите.
 • „Думите, които работят“ от Франк Лунц
 • Книгата „Изкуството да говорим. Универсален наръчник по словесно майсторство“ на Гревил Джанър ще развие вашите ораторски способности.
 • И накрая „Изкуството да убеждаваш: Ключови умения за мениджъри“ на Даяна Каууд.

Още веднъж благодарим на всички, които вече са се  абонирали за нашия електронен бюлетин.

Тези, които не са абонирани все още,  може да го направят, като попълнят имейла във формата под статията или в страничната колона и натиснат бутона „Изпрати“. Така ще получите безплатен достъп до пълния каталог с книги за Интернет маркетинг и съдържание за Уеб.