Нова книга – Хит

Новата книгаСпаси България е много малка книжка, която се чете на един дъх. Тя продължава нашата идея за поемане на инициатива за спасение на България от обществото в блогосферта и създаване на гражданско движение в Българското Интернет пространство. То ще генерира идеи за подобряване на положението ни на чиято база ще се състави план. Той ще бъде връчен на политическата сила, която спечели изборите.

Видяхме, че който и да избираме нищо не се променя. Време е младите хора в Интернет да вземат нещата в свой ръце. Отворени сме към всякакви идеи и за това предоставяме, като начало тази безплатна книга. В нея се разглеждат проблемите в националната сигурност на България. Всичко е написано на достъпен език и са предложени решения за създаване на широка дискусия.

Книгата може да се използва от студентите по национална сигурност и сродните специалности на които разчитаме най-много да помогнат за осъществяване на идеята. Тази книга се разпространява безплатно с цел да помогне с правилното взимане на решение за гласуване на предстоящите избори, като погледнем по-далеч в бъдещето.

За сега това още е само чернова на книгата. Публикувана е по-рано заради изборите и поради това, че голяма част от нас гласуват без да знаят какво става с техния вот. Ще се радваме ако ни сигнализирате за грешки или предлагате теми за включване в нея. Това не е окончателен вариант. Той ще зависи от вашите предложения.

Нека гласуваме не за тези, които ще ни дадат кебапчета сега, а за тези, които ще работят за бъдещето на децата ни.

За да я изтеглите натиснете дясно копче на мишката върху този линк и след това Save Target As.