Безплатна книга за научно рекламиране

Безплатни книги

Книгата на Клод Хопкинс – библия на рекламирането.

Всички съвременни гиганти на рекламата се кълнат в тази книга. Всепризнатия крал на рекламата Дейвид Огилви твърди, че тя е променила живота му, „Никой не трябва да се допуска да работи в рекламата, докато не прочете тази книга поне 5 пъти“ – казва той.

Предоставянето на книги на английски език не влиза в политиката на този сайт, но за тази култова книга всеки би направил изключение. Тя е много лесна за четене, кратка и без излишни алабализми, същевременно пълна с полезни примери.

Въпреки че е написана през 1926 г. всичко е актуално и днес.
Драйтън Бърд казва, че тя и до ден днешен стой на бюрото му и всеки, който сериозно се занимава с Интернет маркетинга и реклама трябва да заспива с нея.

Изтеглете книгата от тук.

Да Ви кажа честно не знам защо продължавам да споделям тези безплатни книги, като никой в България не ги чете!!!
Наскоро обявих конкурс за споделяне на кратко ревю на книга, която сме прочели и знаете ли какви бяха резултатите? Всички казват: „Браво страхотна идея, но не сме чели скоро книга.“

Хората, който четат книги не влизат в Интернет, а хората занимаващи се с Интернет маркетинг са два типа. Реалисти и фантазьори.
Фантазьорите вярват в чудеса. Те си мислят, че имат магически ключ, който отключва успеха. Мислят, че всичко което им трябва е просто да направят един сайт и да намерят няколко безплатни линка към него или малко реклама на клик. Интернет предприемачите мислят, че като получат една рекламна статия за 5 лева веднага ще завалят хиляди поръчки.

Реалистите са различни. Те знаят, че нещата не идват даром, а трябва много работа. Подобни хора се регистрират в този сайт и знаят, че за да печелят първо трябва да четат много и след това да пишат.

За това ако искате още подбрани книги  вижте тук.