Пари от писане – още една практична книга

Пари от писане
Здравейте,
отдавна в тази категория не е публикувано нещо ново. Мислех, че народа спря да се интересува от книги 🙂
Все пак се изненадах приятно, когато попаднах на тази мини книжка на Петя Младенова – Пари от писане. Ръководство за начинаещи.
Особено добро впечатление ми направиха показаните примери с картинки „Как се работи с програмата за проверка на уникалност Advego Plagiatus и сайта за намиране на картинки flickr.com.

Книгата е изпъстрена с интересни цитати относно писането от известни писатели и по същество е стегнат ресурс с всичко необходимо за начинаещите ентусиасти. Помислено е и за тези, които искат да прочетат още по въпроса, като накрая е предоставена още литература и линкове към подходящи Интернет ресурси. Повече информация може да намерите на адрес http://kopiraityr.blogspot.com/.

Ако искате да бързо да разберете как се печелят пари от писане на текстове за Уеб пространството това е вашата книга. Може да я свалите като кликнете с дясно копче на мишката върху посочения линк със заглавието и след това „Записване на връзката като..“ или „Save Target As…“

Приятно четене и успех с писането.

p.s. Ако някой се сети и за други полезни книги свързани с Интернет маркетинга ще се радвам да ги сподели в тази категория на сайта или в коментарите.