Властта на хората – новият маркетинг!

vlastta-na-horata

Вземи книга за лятото

След като подарихме няколко книги във Facebook, получихме много запитвания от къде може да се закупи книгата „Властта на хората“. Поради тази причина сега Ви предоставяме част от нея безплатно и линк за сваляне на тази страхотна книга.
“Властта на хората – новият маркетинг на Пламен Русев е ръководство за създаване на имидж и постигане на успех в социалните медии. От нея ще научите как:
– да изградите своята онлайн идентичност;
– да въвлечете клиентите си в диалог и да създадете доверие;
– да изградите армия от лоялни фенове;
– да планирате и мерите ефективността;
– да овладявате кризисни ситуации.

За първи път автор от Източна Европа създава книга за феномена социални медии и инструменти за изграждане на имидж в Интернет. Той е един от създателите на Е-Академия – цялостно решение за обучение в дигиталната индустрия, изграждане на имидж и успех в социалните медии.

Книгата предизвика изключителен интерес в България и бяха изкупени цели 600 броя предварително. Едни от най-големите експерти в света определят автора Пламен Русев като водещ професионалист и световно признат „двигател на дигиталната индустрия в Централна и Източна Европа“.

Първа глава на книгата може да изтеглите напълно безплатно от тук. В нея ще прочетете какво представлява феномена социални медии.
Във втора глава има конкретни насоки за създаването на профил и фирмено представяне.
Третата част представлява конкретен план за създаване на маркетинг стратегия за социалните медии.
Четвъртата и последна част дава готови решения и инструменти за постигане на успех.

Всеки, който работи в областта на Интернет рекламата и продажбите трябва да притежава тази книга в библиотеката си и да не се допуска да работи ако не я е прочел минимум три пъти. КУПИ КНИГАТА ОТ ТУК.

P.S. Не забравяйте, че раздаването на безплатни книги продължава. За да участваш в конкурса трябва да направиш подобно ревю и да поставиш линк към безплатна електронна книга на български език в категорията безплатни книги на сайта. Този, който събере най-много коментари до 11. 08. 2011 г. ще получи чудесна книга за „Успешен онлайн маркетинг“ с безплатна доставка.