Вземи книга за лятото

книга за лятотоPostvai.com започна безплатно раздаване на комерсиални хартиени книги на най-креативните почитатели и вече подарихме няколко в Фейсбук страницата – Безплатни книги.

Игра

Всичко, което трябва да направите е да опишете някоя прочетена книга с минимум 200 думи и да качите това описание с линк за безплатно изтегляне в категорията БЕЗПЛАТНИ КНИГИ на сайта.

Може да участвате колкото пъти искате и този, който събере най-много коментари под поста си до 15.08.2011 г. ще вземе книга за лятото.

Награди

Първата книга която подарихме в Facebook беше “Властта на хората – новият маркетинг” на Пламен Русев. За първи път автор от Източна Европа създава книга за феномена социални медии и инструменти за изграждане на имидж в Интернет. Той е един от създателите на Е-Академия – цялостно решение за обучение в дигиталната индустрия, изграждане на имидж и успех в социалните медии. Книгата предизвика изключителен интерес в България и бяха изкупени цели 600 броя предварително.

Втора книга беше „Уеб сайтът – мисията задължителна“

От нея може да научите:
– как да планирате ресурсите си при изработката и поддържане на сайт;
– как да конструирате сайта си така, че да има успех;
– какво да искате от дизайнерите и програмистите;
– как да популяризирате сайта си и да привличате клиенти;
– как да превърнете Интернет в успешен бизнес
– как да създадете и менажирате успешна рекламна кампания.

Настоящата награда за този, който събере най-много коментари под ревюто си в категорията Безплатни книги на сайта е „Успешният онлайн маркетинг“.
Най-добрата книга на Жюстин Томас. Чудесна е! В нея е синтезирана цялата полезна информация за маркетинга в Мрежата при това с огромно количество, чудесно подбрани примери за постигане на успех онлайн.