Популяризиране на здравните програми на хотел Стримон СПА клуб

Лично аз съм голям почитател на курортите с минерална вода, а предполагам и вие обичате SPА процедурите през ваканцията?  Поради тази причина с удоволствие пиша за хотелите предлагащи подобни услуги,  но най-приятно е, когато рекламираното наистина си заслужава, като здравните програми на Стримон СПА клуб – Кюстендил. Нещо не само приятно, но и изключително полезно!

Работата ни за Стримон СПА клуб се състоеше в  копирайтинг и популяризация на услугите на хотела в социалните мрежи.  Без да се хвалим можем да споменем, че само сред 3 месеца активна работа по оптимизацията на сайта и писане на рекламни статии, хотелът беше продаден на синът на президента Георги Първанов!

Медицинския център на хотела „Медбио плюс“ е успял да съчетае  познатите от древността лечебни свойства на Кюстендилската минерална вода с модерните SPA удоволствия на съвременния човек.  Това напълно си заслужава да бъде популяризирано и представено на широката общественост,  чрез създаване на подходящо Уеб съдържание и оптимизирани текстове за същността на здравните програми.

Хотелът е номиниран за най-добър SPA хотел за 2006 година, 2008 година  и най-добър пет звезден хотел на Балканите за 2012 година.

Предлаганите здравни програми са истински бисер, поради тяхната холистичност и комплексност.  Това е един цялостен подход към лечението, който предоставя възможност на тялото да се очисти, освободи от биологичните пречки и само да се излекува. Няма спор, че нашето тяло има всичко необходимо да се самолекува, но в повечето случай ние не му даваме възможност за това.

С цел популяризацията на здравните програми и предоставяне възможност на обществото да разбере за тяхното съществуване в поредица от статии е описана уникалната философия на естественото здраве, които бяха публикувани в различни източници.

В тази връзка вие може да съчетаете полезното с приятното и да се възползвате през почивката от следните здравни програми:

  •  програма „Здравословен клуб“ за използване на храни и напитки без консерванти с  гарантирано качество;
  • програмата за мениджъри „Анти стрес и детокс“  от която ще се заредите с огромно количество енергия за работа;
  • програмата Х-ДЕКЛЕП за емоционално и физическо здраве след която вероятно вече никога няма да боледувате;
  • програма „Имам бебе“ за лечение на стерилитет, благодарение на лечебната сила на Кюстендилската минерална вода;
  • програма „Академия на живота“, която ви дава знания за здравословен живот и след свършване на почивката;
  • програмата „Витал“ с която се създава контролиран микро климат и предоставя йонизиран въздух в стаята ви.

Програмите са подходящи за здрави хора от всички възрасти, които профилактично желаят да пречистят и регенерират организма си през отпуската за последващ здравословен и природосъобразен начин на живот. От друга страна луксозната обстановка гарантира пълна почивка, откъсване от ежедневните проблеми и спазване на индивидуалния режим на оздравяване. Този начин се е доказал във времето,  като най-успешния начин за лечение и профилактика на здравето поради което горещо го препоръчвам.

Ако искате да се възползвате от SPA удоволствията, същевременно да почистите организма си и да го подготвите за един по здравословен живот хич не се колебайте,  палете колата и бегом към  Кюстендил в хотел Стримон СПА клуб.