Популяризиране на Луда страст – дестилация на ракия

Наближават Коледните и Новогодишните празници поради което от Postvai.COM се чудихме с какво да поздравим читателите. В крайна сметка решихме да почерпим по едно виртуално питие  😉

Нали знаете, че виното е полезно за здравето, а здравето е необходимо за да се пие ракия!

Така, че няма по-добро време от това, за да ви  представим един от настоящите си проекти. Луда страст – сайт за дестилация на домашна ракия.

Това, което се предлага в дестилерията,  близо до град Габрово е настина уникална за България услуга и чудесен подарък за всеки мъж. Тук можете да поръчате ракия онлайн!?

Ако имате фирма и искате да подарите на служителите си незабравим коледен подарък или просто да си направите реклама ето ви една идея. Изработване на качествена алкохолна напитка по ваш вкус.  Просто поръчвате това, което ви се пие (каквото и да е то)  и от дестилерията вместо вас закупуват качествен материал и грижливо го приготвят. Варенето става в най-модерните казани за България, които предоставят продукт с 90 градусов алкохол.

Дестилерията има единствения в България сертификат от производителя, че казаните отговарят на условия близки до идеалните за варене на ракия. Накрая вашето питие по поръчка ще бъде пакетирано в специално избрани бутилки от вас и етикет изработен специално за вас или вашата реклама.

Винаги съм искал да направя сайт за домашната ракия, дори посветих любовна стихосбирка на това питие, но истинско удоволствие е да пишеш статии на тази тема. За сайта Луда страст бяха написани над тридесет текста и публикувани в директории за статии, както и извършена популяризация в социалните мрежи, което дава много добър ефект в касирането. Вижте подробности в снимките или на самия сайт.

До тогава Наздраве и весело изкарване на Коледа и щастлива Нова Година на всички читатели на сайта.