PR агенция за организиране на бизнес събития и фирмени партита

Редизайн, копирайтинг и оптимизация на уеб сайт на PR агенция за организиране на събития

ПР агенцияКакто казват умните хора:

Има три сигурни неща в живота – смъртта, данъците и PR-а“.

Дори българският бизнес започна все по-често да обръща внимание на тази дейност, въпреки все още пренебрежителното отношение на някои големи шефове.  Public relations (PR) или както му викаха едно време на Български език „връзки с обществеността“ е много важна дейност за успеха на дадена организация и фирма.

Агенциите, които предлагат подобни услуги определено се активизираха и тъй като Интернет маркетинга, рекламата и PR вървят ръка за ръка, ние ви предлагаме една малка, но будна агенция за събитиен мениджмънт с която  Postvai.COM си партнира. Нашият екип направи пълен редизайн на сайта на агенцията с последваща оптимизация, писане на оптимизирани за Уеб пространството текстове и рекламни статии, които може да видите от изображенията. event-menagement

На горното изображение е показан стария сайт, а на скрийншота в дясно сайта след редизайна. Бяха извършени редица дейности по пренаписване на текстовете с пренасяне и запазване на старите URL адреси на сайта.

Агенция Никели е специализирана в организирането на бизнес събития, фирмени партита, тим билдинг, декорация  и  украса.  Организирането на подобни събития е един от най-ефективните методи в PR. В научните среди това се нарича псевдо събитие и се организира с цел да спечели публиката и медиите. В съвременния електронен свят можем да кажем, че тези псевдо събития може да се провеждат и онлайн, което е много близо като дейност с Интернет маркетинг.

За да има успех една PR кампания, тя трябва да е всеобхватна и цялостна, както сред живия свят, така и в Интернет. Името (Бранда) трябва да се гради и защитава на всякъде и по всяко време.

Поради тази причина една себе уважаваща се PR агенция трябва да има Интернет маркетолози,  копирайтъри, уеб дизайнери и всички възможни специалисти, така че да не изпуска този важен канал за предаване на информация и формиране на общественото мнение.

В нашето портфолио, което може да разгледате тук беше добавено писане на текстове, създаване на блогове и външна оптимизация за събитиен мениджмънт на Никели.

Агенция Никели може да ви предложи невероятно добри идеи за организиране на бизнес събития, фирмени партита, конференции, семинари, декорация, украса, кетъринг, организация на юбилей, рождени дни, тим билдинг игри, промоции,  демонстрации, дегустации, награждавания, реклама от известни личности и какви ли още не PR мероприятия?

Ако се нуждаете от организация на вашето незабравимо парти по някакъв повод горещо ви препоръчвам да разгледате сайта   на агенция Никели за повече информация.