Курс по SEO копирайтинг

Безплатен курс

“ SEO копирайтинг и оптимизация на сайтове“

Днес от всякъде валят предложения за платени еднодневни SEO семинари и никой не мисли, че има кадърни и млади хора, които нямат възможност да отделят от джоба си за подобен семинар.

В Postvai.com инвестирахме време и ресурси за да създадем една изключително полезна база данни на българските блогъри и копирайтъри. Предоставихме редица безплатни ресурси за развитие на копирайтинг обществото в България и сега дойде времето да осъществим и планирания безплатен SEO копирайтинг курс.

Той се осъществи благодарение на академия Телерик с която работим повече от шест месеца по този проект. Много трудно се организира напълно безплатен CEO курс в нашата страна. Добре, че се намериха и достойни ентусиасти да подкрепят това безплатно начинание.

При това, SEО курсът не е просто някакъв семинар или еднодневна конференция, а истинско обучение от цели 3 месeца. Той е предназначен за PR и маркетинг специалисти или всички хора, които искат да направят безплатен сайт и да го оптимизират сами.
Всичко това не само, че е безплатно, ами накрая ще получите и сертификат. Освен това за хората, които не могат да дойдат ще има преки онлайн видео предавания.

Курсът започва на 21.11.2011 година от 18.00 часа и ще завърши в края на февруари след консултация и практички изпит с представяне на готов Ваш проект.
Ще се провежда всеки понеделник от 18.00 до 22.00 часа в сградата на академия Телерик в гр. София, квартал Младост 1 до пазарчето.

Темите, които ще се разгледат са свързани със SEO и Search Engine Marketing (SEM) в следния график:
1. Въведение на 21.11.2011
2. създаване на оптимизиран Уеб сайт на 28.11;
3. копирайтинг на 5. 12.2011 година от 18.00 часа – ще се видим там ;
4. link building 12.12.2011 г. ;
5. SEO в социалните мрежи 19.12.2011 г.
6. управление на онлайн репутацията и поведенческо SEO – 09.01.2012;
7. SEO инструменти – 23.01.2012 г.;

Може да се запишете тук. Ще се дават домашни свързани с Вашия проект и накрая само тези, които ги представят ще получат сертификат. Това не е най-важното, а самата възможност да работите по собствения си проект или да си създадете собствен сайт.

Възползвайте се, а и ще се видим там 🙂