11 безплатни WordPress теми за писатели и блогъри

Всички знаем, че любимият ни WordPress се зароди като платформа за блогъри, а днес вече се е развил в напълно неограничена, многофункционална CMS (система за управление на съдържанието).  Именно тази гъвкавост доведе до появата на поток от теми подходящи за всевъзможно Уеб съдържание и го превърна в рай за пишещите братя. Разнообразното оформление, уеб елементите и потребителския интерфейс ви дават възможност да проектирате вашия Уеб сайт, без дори да докоснете и един ред код.

WordPress е уникална възможност за блогъри, писатели и всички, които обичат да пишат в Интернет. Работата е там, че повечето блогъри и писатели искат да имат чисто уеб съдържание – целенасочен тема с минимален дизайн, която не разсейва читателите за да се насладят на техните постове. Това означава, че огромното мнозинство от безплатни темплейти на разположение в момента не са подходящи за техните нужди.

Postvai.COM е тук за да помогне, като социална медия за всички обичащи да постват в Българския Интернет предоставя напълно безплатни, полезни ресурси и съвети. По-долу сме събрали един куп чисти теми за WordPress с минимален дизайн за писатели и блогъри. А най-хубавото от всичко е, че те всички са безплатни!

1. Typesense

Typesense WordPress съдържание ориентиран една колона

Typesense – може да изтеглите от тук. Това е тема  без излишни украшения ориентирана единствено към текстовото съдържание. Тема с една колона, която е проектирана изцяло за писатели.

2. Less

По-малко минимална лек WordPress Тема

С помощта на динамични стилове   Less (Малка) е изключително минимална и лека тема.  Файловете в темата също са  изненадващо намалени, съществуват само файловете containg самоindex.php , style.css , function.php файл и JS папка (fitvids.js). Перфектна WordPress тема за писатели или блогъри.

3. Червена боровинка

Червена боровинка чиста просто отвличане на вниманието-Свободен WordPress

Червена боровинка е изчистена и опростена тема за потребители, които се нуждаят от не разсейваща среда за своите читатели. Тя поддържа всички формати и се предлага с уникален дизайн.

4. Tabinikki

Tabinikki лек блогър писател WordPress Тема

Tabinikki , японска  тема с лек и минимален блог дизайн.  Шаблоните  и стилови  са добре позиционирани с цел да е лесно на редактирате за настроика и поддръжка.

5. Crisp Persona

Crisp Persona чиста съдържание подчертават WordPress

Създаден за блоговане, Crisp Persona е чиста тема WordPress с отчетливи шрифтове и цветове, за да подчертае ясното си уеб съдържание.

6. Балони

балони паралакс превъртане една колона безплатно WordPress Тема

Минималната wordpress тема –  Балони има едно колонно оформление с изобилие от пространство за различните джаджи. Можете да избирате между английски или който и да е друг език.

7. Svbtle

Svbtle WordPress Тема администратор минимална безплатно

WP-Svbtle е една от любимите ми теми. Не само, че е чиста и съдържателна, но е и с отзивчив дизайн. Тя също идва с WP Admin в същия стил. Лесна за инсталиране, както обикновено, освен това е SEO оптимизирана. Пробвал съм я и без никакви затруднения изкарах един сайт на първо място в Интернет по ключовата дума Евтини матраци.

8. Каскада

Cascade избор оформление чисти джаджа ара безплатно

Уникална  Cascade е многоцелева тема с 12 допълнителни оформления, различни шаблони на постове, множество падащи менюта, 12 джаджи райони и подкрепа за всички 10 шааблонни формати.

9 Задължителна

Задължително съдържание-целенасочен безплатно чисти WordPress Тема

Задължителна е лесна за използване с целенасочено уеб съдържание тема за блогъри и писатели, които търсят опростена и без излишни украшения платформа за тяхното съдържание.

10 Book Lite

Резервирай Lite WordPress платформа писатели блогъри безплатни

Насочена към типографията с богато празно пространство и силно вдъхновена от старите класически романи, Book Lite е фантастична платформа за писатели и блогъри. Напишете вашата онлайн книга с нея.

11. DW Minion

DW Любимеца прости WordPress Тема безплатни блогъри

DW Minion е супер проста и чиста блог тема, която е била предназначена за писатели, които се нуждаят от минимално оформление за тяхното съдържание.