Бизнес с онлайн услуги

успех
Опитните бизнесмени знаят, че бъдещето на търговията е в Интернет. Ако започнете да предлагате онлайн услуги днес, то утре Вие вече ще печелите.  В Мрежата има стотици описания на това, как да увеличите трафика към сайта си, но те винаги отнемат много време.

Какво трябва да знаете преди да започнете:

  •  Намерете модели за тази дейност в Интернет.
  •   Прочетете някоя книга или намерете подходящия софтуер.
  •   Задавайте въпроси за това във форумите.
  •   Започнете със себе си. Първо трябва да докажеш, че можеш да докараш достатъчно трафик към собствения сайт преди да започнеш да го предлагаш на друг.
  •   Предложете първата услуга безплатно за натрупване на опит.
  •   И най-важното не бързайте, има време за всичко.

Ето и Tоп 10 на най-печелившите онлайн услугите с които лесно може да се захванете:

1. Програмиране и създаване на сайтове. Писането на код е много специално умение и програмистите винаги са в недостиг. Ако научите някой език, малко php, java, ajax, html, css и т.н. няма да останете без работа.

2. Уеб дизайн – намерете подходящ софтуер и се научете да работите добре с него. Разглеждайте и колекционирайте красиви сайтове в Интернет. Ще видите, че това ще ви хареса.

3. SEO позициониране в търсачки.   Смята се, че най-значително увеличение на трафика може да се  получи чрез коментари и препоръки от доволни клиенти. Второто място е от тъй наречените странични посетители.  Трябва постоянно да се учите, да сте пристрастени към работата  и няма как да не се получи.

4. Копирайтинг. Овладейте изкуството за писане на оптимизирано, рекламно съдържание и провокативни заглавия и ще спечелите много от това. Учете се от най-добрите, прочетете някой и друга книга по този въпрос. Като за начало може да започнете от тази.

5. Популяризиране на сайт. Намерете сайтове с добър трафик с които да обмените линкове. Научете всичко за алгоритмите и действайте.

6. Банер дизайн. В Интернет винаги са необходими и постоянно се налага да се обновявават банерите. Така, че намерете си подходящ софтуер и се научете да правите провокативни банери – те винаги трябват.

7. Предлагайте рекламни услуги. Казват, че има три неизбежни неща в живота: смъртта, данъците и рекламата. Така, че дерзайте.

8. Правете Мултимедия. Това е най-бързо развиващото се направление в Интернет. Кой не обича да гледа интересни виидео клипове?

9.  Редизайн на сайтове – вече има много сайтове и все някога, някой ще поиска от вас да реконструирате стария му сайт.

10. Може да запазите някое хубаво име на домейн и абсолютно съм сигурен, че след време ще го продадете за много пари.