Копирайтинг спинър

Копирайтинг спинър

Копирайтинг инструменти за уникални публикации.

Спинърите се използват от копирайтърите за размножаване на рекламни публикации, така че да запазят уникалността си пред ботовете на търсещите машини и да не загубят смисъла си. Често рекламодателя иска именно това. Дава Ви един текст и казва:
– „Искам да ми го сложиш във всичките 100 страници, но да го преработиш да е уникален във всяка една от тях„.
Защо да се мъчите ръчно да го правите едно по едно?
С подобен spinner инструмент може да размножите публикацията си в безброй копия от вариации в случаен ред и всички с уникално съдържание за търсещите машини. Копирайтърът поставя синоними или изрази в предварително зададен шаблон в скобите,
например:
{синоним 1 |синоним 2|синоним 3} копирайтинг изречение, което не се променя {дума 1 |дума 2|дума 3}. Вижте няколко копирайтинг инструмента:

1. Ето българския безплатен SEO инструмент v 0.5  Това е възможно най-добрия инструмент за български текстове. След като се логнете ще видите два инструмента синонимайзер и спинър. Първо взимате текста и го поставяте в синонимайзера, който го преобразува в спин формат. Копирате полученото и го слагате в спинъра. Готово имате максимум 30 уникални статии.

2. Ето един чудесен руски онлайн spinner и синонимайзер http://seogenerator.ru/tools/ предлага и инсталоционна програма за настолен компютър.

4. Това е инструмент, който сравнява 4 текста за да Ви помогне да ги направите уникални http://www.dupecop.com/compare-spun-articles.php

Ще се радвам да добавяте в коментарите и други подобни инструменти, който сте срещнали разглеждайки уеб пространството.

Успешна работа.