Как да спечелим от писане в Интернет

В необятния свят на Мрежата можеш да намериш всичко, както много полезни неща така и безброй статии пълни с глупости или copy – paste съдържание. Поради тази причина много талантливи автори се страхуват да публикуват в Интернет.
Това не е нужно. Ако си открил, че ти се отдава да пишеш статии и се занимаваш с копирайтинг – https://postvai.com/ ти дава възможност за това.
Знаете ли обаче, че има закон за авторските права?
Според него може да копираш статия само с разрешение на автора и. При публикуване на такава статия се задължаваш да не променяш текста и словореда на статията. Да поставиш информация за източника и автора в края на статията под формата на линк към мястото на тази статия. Да оставиш всички връзки в статията активни и непроменени. Нямаш право да продаваш съдържанието без съгласие на автора.
Ако публикуваш статията с това декларираш, че притежаваш авторските права.
В сайта https://postvai.com/ всеки носи отговорност за публикуваните от него статии. Те си остават негово притежание и автора има право да продава или подарява авторските им права.
За неправилно използване на съдържанието от трети лица, същите биват преследвани от закона. Затова братя блогъри не се страхувайте, а поствайте смело, особенно ако имате да кажете нещо ценно и полезно.
Вижте и изтеглете „Закона за авторските права и сродните му права“.
Ако публикувате в https://postvai.com/ и някой хареса постинга Ви, дори и да го копира и сложи в неговия сайт – ще получиш още връзки към твоя сайт и така постепенно те ще се разпространяват.
Ако Ви трябва качествено съдържание специално написано за Вашия бизнес, нов сайт или блог можете да използвате https://postvai.com/ без да се налага да ги пишете сами. Освен това статиите за продажба и бизнес ще бъдат съобразени със Закона за електронната търговия.


Успех