Най-добрите теми за уеб сайт на хотел

Да създадете уеб сайт за хотел не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед!  В тази статия ще намерите най-новите тенденции за създаване на модерен уебсайт в сферата на хотелиерството и туризма.

Всеки собственик на нов хотел иска да го представи по най-добрия възможен начин. Това означава, че уеб сайта трябва да е стилен, елегантен и изключително функционален, за да грабне вниманието на потребителя. От една страна да бъде с уникален дизайн, а от друга да има подходящи функционалности, като система за резервации с възможност за онлайн плащане, фото галерия и други.

Повечето хотели у нас използват интегрирани софтуерни решение за управление на хотела и връзка към туристически сайтове в GDS мрежата.  Идеята е посетителите да могат онлайн да проверят какви стаи са свободни в желаното от тях време и да ги заемат.  С плащането по Интернет това се отбелязва и в самата система за управление на хотела, дори има такива, които автоматично пускат климатика малко преди пристигане на госта.  В България може би най-използвана за тази цел е Клок. Хотелски софтуер.  Той се вгражда лесно с малко код в която и да е страница на хотелския сайт.

Най-модерните тенденции в областта на сайтовете за хотели и туризъм са те да бъдат свързани със социалните медии и най-вече да са с отзивчив дизайн, защото се използват предимно от хора в движение, които пътуват.

За да посочим общите тенденции на този тип сайтове, освен безплатните темплейти, които ще намерите тук, може да си послужим и с някой платени примери, но съм сигурен, че с малко търсене ще ги намерите безплатно 😉
хотел
Hotel Booking е такава платена, но лъскава тема от Templatic с  резервационна система. Това е идеално решение в случай, че търсите  уеб сайт, който изглежда добре и използвате собствен софтуер за управление.
Вижте повече:  Demo  |  Покупка

друпал тема         друпал теми

Пълен комплект за безплатно създаване на уеб сайт за хотели с Drupal – моята любима CMS може да разгледате и изтеглите от тук. Готиното е, че може да променяте дизайна както си искате, тя се състои от различни модули и има включена система за резервации.

хотел 5 звезди

5 STAR е страхотна тема с отзивчив дизайн със система за резервация. Тя се характеризира с много джаджи от  WooCommerce,  плъгини и опции, които ви позволяват да направите супер презентация на вашия хотел. 
Вижте повече:  Demo | Покупка

пансион

Частен пансион  е също отлична WordPress тема  направена специално за малки хотели. Тя има специално Admin таблото, където можете да управлявате стаите, календари и опции за резервации, както и лесно да  настройвате цвета, и дизайна.

Хотел мотел

HotelMotel  е уникален подход към темата хотел и аз трябва да призная, че ми харесва. Тя не създава усещане за истински лукс, а по-скоро усещане за нещо „модерен“ и модерен. Той е отзивчив тема със система за резервация и много динамичен дизайн.

Приятен хотел

Nice Hotel е WordPress тема за вашия хотел, който разполага с лукс, елегантност и прост дизайн, най-вероятно няма да намерите по-далеч от това! Темата идва с изображения плъзгачи, инструменти за управление на настаняването, система за резервация и таблото за управление на събитие.

мястото

Мястото  е много адаптивни тема, която е подходяща за особено голями хотели, спа центрове и курорти. Тя разполага с голям слайдер, система за резервации и отзивчиво оформление. Освен това има много възможности за персонализиране, които съществуват за самия проект чрез администраторския панел.

Elegantia

Elegantia е може би най-красивата темата.Това е чиста елегантност и лукс. Тя е направена предимно за ресторанти, но може лесно да се персонализира, като за представяне на луксозен хотел. Включена е Резервационна система за резервация стаи.

Hotec тема

Hotec печели своите похвали благодарение на мощния слайдер на снимки и резервационна система. Той е идеален за хотел или спа курорт, който се стреми към привличане на бизнес клиенти, както и тези, които търсят спокойствие и лукс.
Hotel Classica

Hotel Classica е още една елегантна тема за хотел с необходимите инструменти. За съжаление няма система за резервации и ще трябва да се получи  от  трета страна, но това не е проблем за повечете хотели, които използват готов софтуер. плъгин или да развият свой собствен. PSD файлове също са включени с вашата покупка.

 

Hermes

 

Hermes  е многоцелева тема с изчистен, елегантен дизайн. Тя може лесно да бъде персонализирана за хотел благодарение на включения дизайн в таблото, който ще ви позволи да се създаде блестящо представяне.
kallyas

Kallyas е шаблон за много цели, но е създаден предимно за клиенти, които искат да се представят като луксозен и елитен бизнес. Голяма тема за скъпи ресторанти, хотели, спа центове.

Вижте още няколко линка със събрана информация по-въпроса: