Фрийланс бизнес от дома без данъци?

Фрийланс бизнес

Печеленето на пари от дома е лесно и може да се върши от всеки. Сигурният начин за това е да имате под ръка надежден и проверен сайт.
Точно такъв е Neobux – различен, новаторски, популярен и най-важното – ще ви плати заработеното, и то добре!
За всичко, което вложите от себе си ще бъдете възнаградени!
Дори и за късмета си, защото това също е част от всеки бизнес.

Да започнем от самото начало, а то е създаване на ваш собствен акаунт.

Както вече стана въпрос по-рано в друг мой постинг, нужна ви е сметка в електронна система за разплащания. Там ще се акумулират вашите спестявания. Препоръчително е да създадете сметки в Paypal и Payza. Например, от тях можете да пазарувате от онлайн магазини като Ebay и Amazon или да плащате домашните си сметки за електричество, интернет, телефон и други. Ще са ви нужни и двете системи, но принципът на действие им е сходен. Полезно е важните полета като потребител и пароли да пазите като пин кода на дебитната си карта. В системите ще получавате и изпращате пари, затова ще ги посещавате често. За да изтеглите пари от някоя от тях ще ви е нужна дебитна карта или банкова сметка.

Време е да пристъпите към създаването на акаунта ви в сайта на Neobux. А това, както и всичко друго в него е лесно. Попълнете посочените полета с вашата информация, сложете отметка и продължете към следващия прозорец. На посочената от вас електронна поща ще получите потвърждение и код, който да въведете в съответното поле. Трудната част приключва с един клик на бутона „Finish”.

Забавната, лесната и доходоносната част, наречена работа от дома, ви очаква. В секцията „View Advertisements” постоянно ще получавате реклами и шанс за допълнителни печалби. Всяка отворена реклама ви дава по три опита за такава печалба. Тя варира от точки и парични награди до „Golden upgrade”. Ето и една от тях: 10 точки!

Referrals – това са хора, които работят за вас. Те биват директни и наети. Директните са такива реферали, които са отворили свои акаунти чрез вашия линк. Той се намира на няколко места в сайта – секция „Banners”, например. Старайте се да го разпространявате по форуми, сайтове за обяви или на приятели. Защо ли? Защото големите печалби достигат до вас чрез рефералите. Ето и таблица с полезна информация!
Ясно е защо ви са необходими, трудно се намират, но пък печалбата е висока от тях и не се изискват средства за поддръжката им.

Не така стои въпроса с наетите реферали. За да работят за вас се изискват 20 цента за един за период от 30 дни. След месец, ако решите да ги задържите, таксата не се променя. Максимумът при тях е 4 реклами по ½ цент на ден, разбира се има дни, когато те не отварят сайта. Същото е и с директните. Оттук нататък следвате принципа на Мечо Пух – „Колкото повече, толкова повече!“ Освен с пари наети реферали могат да се задържат и с точки. Събирате ги от отворени реклами и следите броят им в профила си.

Следващата секция е „Offers” – малки задачи – платени, разбира се!

Minijobs са задачи от разнообразен тип. Например разглеждате обложка на CD и задачата ви е да запишете конкретно заглавие или продължителност на избрана от сайта песен. Copy-paste действие с награда от 3 цента. Колко можете да направите днес?
Друга подобна задача е с фирмен или личен сайт, като заплащането и принципът са сходни. Инструкциите отнемат минута за запознаване, но е нужно да се спазват.
От процента ви успешно завършени задачи зависи печалбата ви за деня, седмицата, месеца от сайта. На всеки $1 от задачи получавате бонус от 12%.
Времето, прекарано в този сайт ще ви се стори забавно. Без да усетите ще достигнете момента за теглене на пари. А те се превеждат моментално в ел. Ви сметка. Във форума има секции за успешни стратегии с инвестиции, интересни профили на други членове на сайта с техните главозамайващи печалби и начини за тяхното постигане. Ще се запознаете с хора от цял свят, изкарващи стабилни доходи от това и ще научите как да станете един от тях.

За допълнителни въпроси оставям ел. поща : nqmarima@yahoo.co.uk. Не се притеснявайте да ме безпокоите по всяко време – за бизнеса няма почивен ден.

Пожелавам ви успех и харчете с удоволствие.