Как да печелим пари от Интернет реклами и защо световните компании плащат за това?

Курсове за Интернет маркетингЗнаете ли, че печеленето на пари от разглеждане на реклами и корпоративни сайтове може да ви докара допълнителни доходи.

Точно така, разбрали сте правилно.

Световно известни компании плащат на спонсорски сайтове за да рекламират продуктите си. А тези сайтове, от своя страна, плащат на потребителите си, хора от цял свят и с разнообразни интереси, да разглеждат новостите на всяка от тези компании.

По този начин всеки нов техен продукт стига до потенциалните купувачи чрез най-бързия и успешен начин за реклама в 21. век – Интернет пространството.

За да се занимавате с този начин на изкарване на странични доходи са ви нужни няколко елементарни неща. Това са компютър, бърз Интернет, чаша горещ чай или кафе, познания по Английски език, малко свободно време всеки ден и най-вече постоянство и търпение. Общо взето, нищо по-различно от това, което има на разположение всеки от нас в днешно време.

Като за начало е необходимо да си откриете електронни сметки в най-големите системи за електронни разплащания в американски долари. Добрата новина тук е, че изпращат и приемат пари от нашата държава до всяка друга по света, надеждни и защитени са и имат ниски такси и комисионни.

Следващата стъпка е да започнете да печелите пари от сайтове, които са проверени и са доказали, че ще си получите парите.

За целта на много места в Мрежата можете да откриете „черен списък “ и „бял списък“ – вече знаете кой от тях какво съдържа, нали?

Тук е мястото да посоча един от тези „бели списъци“ с удобни връзки към няколко сайта.

След като го отворите Ви препоръчвам да се регистрирате на всеки от тях и нека забавната и доходна част да започне.

На всяка посетена от вас реклама има информация колко ще ви платят за да я разгледате, както и колко време е задължително да направите това. Позволено е да разглеждате реклами от различни сайтове по едно и също време за по-добра доходност, но не и от един и същи сайт. След като се сдобиете с минималната сума на определен сайт, можете да изтеглите парите си в електронната сметка, а от нея – в дебитната ви карта. Звучи лесно нали?

И е точно така всъщност. Опитайте и ще се убедите в това.

Не се изисква никаква инвестиция от ваша страна и доходите от този вид дейност не подлежат на облагане с данък. В следващи статии ще се спра на всеки един от сайтовете за да разгледаме подробно секциите му и различните начин за печелене от тях, както и капаните, заложени по сайтовете, за предотвратяване на измами.

Ако вече проявявате интерес, можете да се свържете с мен на следния адрес: nqmarima@yahoo.co.uk.