Какво е Copywriting?

Какво е копирайтингПонятието произлиза от английските думи copy – ръкопис и writing – писане . Copywriter e писател на рекламни текстове, поздравления, девизи и слогани.
Основната цел на написването им е да убедят читателите да действат или купуват дадена стока. Професионално написаните текстове се използват много успешно за интернет реклама или съдържание на сайтове.
Подобна статия в България струва около 10 стотинки на дума, а в https://postvai.com/ се предлага само за 5 лева. По смисъла на ЗАПСП авторските права стават Ваша собственост и може да я използвате както желаете. Авторските текстове са важни за класирането на Вашия сайт защото роботите на Google винаги търсят за нещо ново, проверяват за уникално съдържание и наказват тези, който се повтарят.
В https://postvai.com/ копирайтинга се предлага като част от промоционални пакети под формата на рекламни статии в най-посещаваните социални мрежи, което значително улеснява клиента, повишава ефективността на рекламата и намаля нейната цена.


ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ ОТ НАЙ-ЕВТИНИТЕ РЕКЛАМНИ УСЛУГИ В МРЕЖАТА