Копирайтинг за Уеб

копирайтинг за Уеб

Копирайтинг e писане на уникални авторски текстове, слогани и рекламни статии, които са важни за класирането на сайта, защото роботите на Google винаги търсят за нещо ново, проверяват за уникално съдържание и наказват тези, който се повтарят.

Уеб копирайтинг

В съвременния Интернет все по-важно за класирането ще е съдържанието на сайтовете да бъде едновременно   оптимизирано за хора и търсачки.  От една страна да се харесва на алгоритмите на Google, а от друга да  убеждава читaтелитe да действат или купуват.  Текста в един сайт трябва да е подреден така, че да привлича вниманието, да предизвиква интерес, желание за действие и активност от страна на аудиторията му. Това означава повече посетители и повече поръчки!

Директен маркетинг

Копирайтинг в  директния маркетинг се използва за създаване на  рекламни брошури или писма, написани с  оглед психологията на получателите им.  Писмата в имейл маркетинга постигат отлични резултати,  ако са написани по подходящ начин.  За това е препоръчително да се използват услугите на специалист по директен маркетинг или копирайтинг,  който ще насърчи читателите да действат или купуват.

Рекламен Posting

Постинга е копирайтинг за социални мрежи.  Това е отличен начин за получаване на незабавен трафик  от социалните мрежи и форуми.  Успешния постинг също има редица специфични изисквания, като това да се добавя в определено време, да се спазват различните правила на общностите в който пишем и т.н.

Описание на продукти

Голям проблем на всеки онлайн магазин са качествени описания на безбройните продукти, които предлагат. Повечето собственици на подобни магазини обикновено нямат време да описват своите продукти с качествени  SEO описания, които да ангажират купувачите и да ги приканват към действие, поради тази причина наемат копирайтнг специалисти.

P.S. Вижте рекламна оферта с ценоразпис.