SEO услуги

SEO копирайтинг услуги и популяризиране на сайтове

Ако търсите не просто SEO оптимизация, а качествени връзки, които остават завинаги към вашия сайт сте попаднали на точното място. С нашите SEO услуги ще постигнете трайно подобряване видимостта на сайта:

1. Копирайтинг услуги, рерайтинг, писане на оптимизиран текст и уеб съдържание за вашия сайт.

ReklamiВече имате сайт, но в него никой не влиза. Хората и търсачките трябва да разберат за съществуването му. Това може да стане само чрез създаване на повече текст, оптимизиран по желаните ключови думи. Уеб текстовете са важни за класирането на сайта, защото ботовете на Google постоянно търсят за ново съдържание. След което задължително го проверяват за уникалност и наказват тези, който не са такива. Ние ви предлагаме оптимизирани статии с авторско съдържание, включена проверка от софтуер за антиплагиатство и процент на уникалност в Интернет за 10 лева на статия до 350 думи.

2. Link building и популяризация с ръчна регистрация в 100 специално подбрани за българския пазар търсачи, директории, сайтове за обяви и новини.

Рекламирай умноКолкото повече линкове от други сайтове сочат към Вашия сайт, толкова повече хора ще го видят. Колкото по-голям ранг имат тези сайтове, толкова по–напред в Google ще се класира и Вашият сайт. За популяризацията следва да се изберат подходящи и търсени ключови думи на който да излиза. Регистрацията на тези думи в стотици директории ще Ви отнеме много време и труд, а ние може да свършим това професионално. Предлагаме SEO услуга за ръчна регистрация в специално подбран за Българския пазар каталог от сайтове за 30 лева.

3. Външна оптимизация и добавяне в артикъл директории.

goroЛинковете, които се намират насред други релевантни текстове дават по-голяма тежест и авторитет на сайта ви. За тази цел се използват директориите за добавяне на статии, които приемат само уникални текстове. Предлагаме SEO услуга по добавяне в специално подбран каталог от 30 артикъл директории с линк към вашия сайт на цена от 200 лева.

4. Рекламен постинг в социалните мрежи.

goroВ социалните мрежи има хиляди хора, които при правилно поднесени постинги ще Ви създадат огромен трафик. Доказано е, че 50 % от четящите положително ревю за даден продукт го купуват. За да е ефективен обаче е необходимо да се подържа с отговори на коментарите под постинга, което отнема много време и нерви. Ние може да направим това и да спестим времето и парите Ви. Предлагаме рекламен постинг в най-посещаваните 30 Български социални мрежи за 6 лева на цикъл.

5. Изработване и водене на сателитни блогове за корпоративен сайт и онлайн магазин.

goro За да има успех вашият основен сайт е необходимо да направите мрежа от сателитни блогове с домейни от желаните ключови думи за дадения бизнес. Колкото повече са те, толкова по-голям шанс при вас да попаднат повече хора, търсещи вариациите на желаните ключови думи. Съответно те също се нуждаят от периодично публикуване на нови оптимизирани текстове и добавяне в социалните мрежи за да ги намират търсачките. Предлагаме ви изработка на сателитни блогове или абонамент за поддръжка на сайтове с текст на цена от 60 лева за месец.


Изберете желаните според вас услуги и ни изпратете мейл на naidobra@abv.bg с данни за вашия сайт. Ние ще направим кратко проучване и ще ви отговорим по най-бързия начин. Периодично изпращаме рапорти с които може да следите как върви работата.