За какво използваме парфюми тестери?

Любителите на ароматите са чували и добре познават тези артикули – парфюмите тестери пристигат най-често в картонена бяла опаковка и служат за ориентир на клиентите относно благоуханните и трайни качества на парфюма, който представят.

Разбира се, съдържанието на бутилката на парфюмния тестер е идентично с това на продукта, пригоден за масова продажба. Това, разбира се, е съвсем естествено, тъй като те са пригодени да илюстрират с точност съдържанието на предлагания от дадена марка парфюм. Не се различават по нищо от останалите продукти, с изключение може би на липсата на оригинални опаковка и капачка, както и на по-ниската цена в случай, че биват предлагани за продажба.

В днешната статия решихме да разгледаме двата основни случая, в които бихте могли да използвате парфюми тестери.

На първо място, разбира се, тестери срещаме по щандовете в козметичните магазини. Ако сте получили добри отзиви по отношение на даден аромат, то е съвсем естествено да полюбопитствате и да пожелаете да се убедите лично в множеството му положителни качества. Перфектни за целта са парфюмите тестери – посещавайки магазина, вие имате възможността да впръснете от тях върху кожата си и да поносите благоуханието за известно време, преди окончателно да решите дали ще закупите въпросния аромат.

Знаем, че с часовете носене, парфюмите видоизменят първоначалното си ухание – ето защо специалистите препоръчват да се „допитате“ до тестера. Прекарайте ден с благоуханието по себе си, за да се насладите на пълната гама от аромати, които ще усетите. Едва тогава бихте могли да се върнете в магазина и да направите своята покупка.

Често пъти същите тези парфюми тестери биват предлагани за директна продажба, без да са били използвани преди това. Ако за вас е плюс по-ниската цена и не ви представлява пречка липсата на оригиналната опаковка, в която ароматът излиза под името на съответната марка, то тогава този тип продукти биха били съвсем удачен и изгоден вариант за вас.

Често дистрибуторите предлагат на своите клиенти опцията да закупят тестер – спирайки се на този вариант, вие не правите компромис нито с качеството, нито с количеството на аромата. Често парфюмните тестери са пълноразмерни, така че в действителност вие получавате идентични състав и размер от така обичания и любим ваш парфюм.

Надяваме се с всичко гореизложено да сме ви улеснили относно въпроса за същността и приложението на тестерите. Противоречивите мнения, които битуват около тези продукти, са безпочвени – закупувайки тестер, вие си подарявате качество, трайност и извънредно прекрасен аромат.