Управление на онлайн репутацията

Управление на онлайн репутацията

Конкуренцията никога не спи!

С тези SEO услуги може да наблюдавате какво говорят другите за Вас и да реагирате навреме. Целта е да се запазят постигнатите резултати по определени ключови думи, а защо не и да се подобрят?

Мониторинг и анализ на класирането

Алгоритмите на търсещите машини постоянно се променят и поради това е необходимо, сайта също да се адаптира към тях. Мониторинга е наблюдение и управление на класирането в търсачките, което следва да се извършва постоянно. Това е необходимо за да анализирате резултатите и определите работещите стратегии, избрани в етапа на планирането.

Управление на онлайн репутация

(ОRМ – Online reputation management ) е от изключително значение за Вашия бранд и метод за влияние над определена аудитория. За създаване на успешна онлайн репутация е необходимо да познавате начина на мислене на конкуренти, служители и потребители. Не може да пренебрегвате негативното отношение в блогосферата, социални мрежи, форуми и информационни сайтове, защото то ще доведе до понижаване на доверието в потребителите, а от там и на продажбите.

Има няколко тактики за управление на репутация с които може да влияете на аудиторията според ситуацията:
– изграждане на положителна онлайн репутация, провеждане и управление на PR кампании в Интернет пространството;
– поддържане на Вашия онлайн имидж и следене за нови материали излизащи в Интернет с помощта на модерен софтуер за „слушане“;
– заличаване на лоша онлайн репутация, като се изместват лошите линкове от по-силни Ваши линкове;
– провеждане на агресивна антикампания с цел дискредитиране на нелоялен конкурент.