Писане на рекламни текстове

Писане на рекламни текстове

„Настольная книга копирайтера“

От тази страхотно полезна книга с автор Слободянюк Элина Петровна ще се научим “Kак да пишем успешни рекламни текстове?”
С помощта на майсторски рекламни текстове може да се спечелят милиони!
Умението да пишеш рекламни текстове, да измисляш слогани или PR-съобщения е необходимо, както на занимаващия се с реклами, така и на PR специалиста, маркетинг менажера и журналиста.
В помощ на хората занимаващи се професионално с писане и на тези, които просто обичат да пишат за удоволствие, Postvai.com предоставя един чудесен материал, който ще се превърне във Вашето настолно четиво.
Тази книга е написана благодарение на поуки от практиката и съдържа отговори на много въпроси, възникващи при писането на повечето рекламни текстове.
Тук ще намерите минимум теория и максимум работещи примери.
Ще научите повече за това:
Какво е нейминг?
Как се създава слоган?
Как правилно да напишем продаващи рекламни текстове?
Какви видове рекламни текстове има?
Какво е през релийз?
Има ли лингвистика за копирайтъри?
Как да предотвратяваме грешките?

Ще намерите и няколко страхотни приложения, които ще оставя в тайна за да изтеглите книгата.

Разгледайте книжката в оригинал на Руски език и ако Ви хареса я изтеглете, като натиснете дясно копче върху този линк и Save Target As.

Ако желаете да помогнете за развитието на младото копирайтинг общество в България, може да ни подкрепите, като изпратите други полезни книги на имейл naidobra@abv.bg или просто добавете пост в който да сложете линк към материала.

Желаем Ви приятно четене и много творчески успехи.

>